6061 6063 profilinde Alüminyum Açı: özellikler, kullanımlar, fiyatlar
Hiç şüphesiz hiçbirimiz alüminyum açıların ne olduğunu anlayamayız? Aslında bu, belirli bir cihaz türündeki bağlantı noktalarını birbirine bağlamak için kullanılan çok yaygın bir araçtır.

| Alaşım: | 6063 | 6061 | 6060 | 6005 | 6082 | 6463 | 7075 |
| Öfke : | T5 | T6 | T4 | ||||
| Standart: | DIN | AAMA (AAMA) | GİBİ | ||||
| Sertifikasyon: | ISO9001: 2008. | ||||||
| Yüzey: | Değirmen bitişi | Eloksallama | Toz kaplama | Ahşap Deseni | Elektroforez | Cilalı | Fırçalanmış |
| Renk: | Eloksallama: | Gümüş, bronz, şampanya, titanyum, nikel, altın sarısı vb. | |||||
| Eloksal kalınlığı 25um'a kadar çıkmaktadır. | |||||||
| Toz kaplama: | Beyaz, siyah, bronz, gri, yeşil vb. | ||||||
| Toz boya kalınlığı 60um'dan fazladır. | |||||||
| Elektroforez: | Gümüş, nikel, altın sarısı, siyah, şampanya vb. | ||||||
| Cilalama | Gümüş, nikel, altın sarısı, siyah vb. | ||||||
| Fırçalama: | Gümüş, nikel, altın sarısı, siyah, bronz vb. | ||||||
| İşleme: | Kesme, delme, delme, bükme, kaynak, freze, CNC vb. | ||||||
| OEM'e özel alüminyum profiller mevcuttur. | |||||||

Alüminyum köşebentler nelerdir?
Alüminyum köşebentler, iki alüminyum çubuğu birleştirmek ve bir yapı için köşeler oluşturmak üzere özel olarak tasarlanmış bir malzeme olarak kabul edilir. Bu bağlantı noktaları, yapının dağınık alüminyum çubuklar yerine tam bir yapı haline gelmesi için mutlak sağlamlığı sağlamalıdır.
Alüminyum açılar L harfine benzer veya belki de L harfinin şekline yakın bir şekle sahiptir ve alüminyumdan yapılır. Her alüminyum açı örneği, özellikler ve kullanıcı faydaları açısından farklılık gösterecektir. Ancak, yalnızca bir temel amacı vardır ve bu da alüminyum çubukları bağlamaktır.
S: Şirketinizin üretim tesisini ziyaret edebilir miyiz?
A: Kesinlikle! GNEE her zaman ziyaretçileri memnuniyetle karşılar. Üretim sürecimizi bizzat görmenin, ürünlerimizin kalitesine olan güveninizi artıracağına inanıyoruz.
S: Özel üretim hizmeti sunuyor musunuz?
A: Evet, GNEE müşterilerimizin benzersiz gereksinimlerini karşılamak için özel üretim hizmetleri sağlar. Müşterilerle yakın bir şekilde çalışarak özel çözümler sunarız.

Popüler Etiketler: alüminyum açı 6061-t6, Çin alüminyum açı 6061-t6 üreticileri, tedarikçileri, fabrikası, Alüminyum profil üreticisi, Yapıştırma için alüminyum profil, Üretim operasyonları için alüminyum profil, Uzun servis ömrüne sahip alüminyum profil, Yüksek mukavemetli alüminyum profili, Anodize alüminyum profil